Snabba leveranser

APPLE || Ladda säkrare - Batteri Display Premium 2024 - Blue edition

  • 299 kr
  • 179 kr
📦 Leverans med PostNord

I lager.

Ladda säkrare - Batteri Display Premium 2024 - Blue edition

Bli en av de första i världen som tar del av en helt ny standard på marknaden - Laddsladdar med batteridisplay!

Nu äntligen introducerar vi en ny och modern laddsladd som tar din laddningsupplevelse till en helt ny nivå! Den är inte bara snygg och elegant, den är även fullpackad med avancerade funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för din telefon eller surfplatta.

SE BATTERINIVÅN MED LED-DISPLAYEN

Aldrig mer behöver du gissa dig fram till din enhets batterinivå. Vår laddsladd är utrustad med en LED-display som visar exakt hur mycket kraft som är kvar i din telefon eller surfplatta. Nu kan du enkelt planera din laddning och vara redo för vad som helst.


KVALITÉ SOM IMPONERAR

Vår laddsladd är mer än bara elegant, den är också byggd för att hålla. Tillverkad med högkvalitativa material och en modern konstruktion, kommer den här kabeln att överleva de mest krävande situationerna. Sluta oroa dig för att behöva byta ut din laddsladd gång på gång. Med vår kvalitetssäkrade laddsladd kommer den att vara en pålitlig följeslagare i många år framöver.


SÄKERHET I VÄRLDSKLASS

Vi bryr oss om din enhets hållbarhet, och det är därför vår laddsladd är utrustad med ett smart chip. Detta chip övervakar och reglerar laddningsprocessen för att säkerställa att din enhet inte utsätts för onödigt slitage. Resultatet? Ditt batteri kommer att hålla längre, och du kan njuta av en pålitlig laddning varje gång.


Välkommen till framtiden av laddningskablar. Välkommen till en värld av bekvämlighet, kvalitet och stil. Välkommen till vår laddsladd med LED-display - din nyckel till en problemfri laddningsupplevelse. Beställ din kvaliteteskabel idag och upplev skillnaden! Passar till alla Apples enheter med Lightningport.


Färg: Blå

Intelligent chip: Skyddar ditt batteri och förlänger livslängden

Längd: 1.2 meter

Passar till: Alla enheter med Lightning Port- Exempelvis: iPhone 5/6/7/8/S/X/XR/XS/11/12/13/14/SE, PRO, Max, iPad Air, iPad Pro

CE-märkt: Ja