Snabba leveranser

Organisera i kylskåpet - Automatisk rullande äggställshållare

  • 350 kr
  • 190 kr
📦 Leverans med PostNord

I lager.

Ger mer plats i kylskåpet

Denna smarta äggställshållare ger dig mer plats i kylskåpet, tydligare överblick hur många ägg som finns kvar samt gör det superenkelt att ta fram ett nytt ägg.
Den har en bekväm gravitationsmatad design som matar ut ett ägg i taget från ett lutande spår. Ta bara ut äggen från utloppet så rullar de återstående äggen ut automatiskt.

Fler fördelar

Utrymmesbesparande design: Denna tvåvånings rullande ägghållare kan innehålla upp till 14 ägg och tar väldigt liten plats, vilket gör den till en perfekt lösning för att spara kylutrymme samtidigt som äggen håller ordning.

Lätt att använda och rengöra: Äggbehållaren har en halkfri botten och kräver ingen montering. Placera bara dina ägg på organisatören och de är redo att rulla. När det kommer till rengöring kan behållaren enkelt torkas av.

Premiumkvalitet: Rullande äggbricka är bearbetad med fint hantverk, vilket resulterar i ett smidigt utseende. Tillverkad av högkvalitativt PP, det är starkt, hållbart och inte lätt att bryta, vilket säkerställer långvarig användning.

Mått